Για την πλοήγηση


Ορθοδοντική -  Αναστάσιος Ράμμος & Συνεργάτες στο Παλαιό Φάληρο


Το χαμόγελό σου ο κόσμος όλος

Το όμορφο χαμόγελο είναι ένα στοιχείο ομορφιάς, ένα όμορφο χαμόγελο είναι σίγουρο ότι ανεβάζει την αυτοπεποίθηση.

Τα στραβά δόντια όπως και οι σκελετικές ανωμαλίες σήμερα αντιμετωπίζονται. Τα στραβά δόντια πολλές φορές προκαλούν τερηδόνα, περιοδοντίτιδα και πολλά άλλα προβλήματα. Λογικό λοιπόν πολλοί να επιθυμούν σήμερα μία ορθοδοντική θεραπεία όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και για λειτουργικούς.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, σήμερα, να προσφέρουμε λύση των προβλημάτων με αισθητικούς (αόρατους) μηχανισμούς, όπου δεν χρειάζεται να συμπεριλαμβάνεται στο σχέδιο θεραπείας και οδοντιατρικές εργασίες (εμφυτεύματα) καθώς και συνεργασία με πλαστικό χειρουργό.

Ορθοδοντική για ενήλικες

Οι ενήλικες δεν επιθυμούν εξωτερικές εμφανείς συσκευές ή μεταλλικά άγκιστρα. Στα άτομα αυτά προσφέρουμε μία αόρατη θεραπεία με ήπιες δυνάμεις όπως μεμβράνες τύπου invisalign ή αισθητικά διαφανή αγκύλια.

Οδηγίες μετά την ορθοδοντική θεραπεία:

Μετά την τοποθέτηση των μηχανισμών μπορεί να εμφανισθούν ερεθισμοί οι οποίοι επιλύονται με ορθοδοντικό κερί. Η χρήση του αλατόνερου βοηθά τις πρώτες μέρες Για 3-4 μέρες που μπορεί να πονάει λίγο μπορεί να αντιμετωπιστεί με Depon, μετά ο πόνος φεύγει. Κατά το φαγητό απαγορεύονται οι σκληρές τροφές.